Salgs- og leveringsbetingelser

Levering

Vi leverer i hele Danmark og bestræber os altid på at sende samme dag som vi modtager din ordre. Order over 600,00 kr. sendes fragtfrit og ellers er fragten 39,00 kr. Varen sendes med Post Danmark og leveres til dit nærmeste posthus. Det er vigtigt at vi får dit mobil nr. eller e-mailadresse så Post Danmark kan informere dig om, at pakken er ankommet. Normal leveringstid i Danmark er 1-3 hverdage. Fragt- og forsendelses omkostninger fremgår inden betaling.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afsendes.

Købsbetingelser

Nedenstående købs betingelser gælder for alle køb i BookOs Webshop. Dit køb accepteres ved, at vi sender varen til dig og er varen forsinket får du besked via E-mail. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på info@bookos.dk eller mobil 23 34 11 22 hvis du har spørgsmål vedr. vores webshop.

Priser

Alle priser i webshoppen er i DKK og inkl. 25% moms. Priserne er dagspriser.

Hvis du fortryder

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Hvis du ønsker at returnere en vare skal du sende os en mail på info@bookos.dk, hvori du gør opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Varen skal  returneres i samme stand som du modtog den og med prismærket på. Du må naturligvis prøve varen som i vores fysiske butik men ikke tage den i brug. Sker dette bliver den betragtet som brugt og der bliver lavet en vurdering af handelsværdien, der betyder, at du kun får en del eller intet af købsprisen retur. Strømper, strømpebukser og Tights i brudt emballage tages ikke retur. Du skal selv afholde returomkostningerne og du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vi kan desværre ikke påtage os at afhente pakken så derfor bedes du sende pakken med aflevering i butikken ligesom vi fraråder at sende pakken med DAO da de lægger pakken på vores trappe længe inden åbningstid og da butikken ligger på en gågade i midtbyen, hvor mange mennesker kommer forbi er der desværre stor risiko for, at pakken kan forsvinde. For at lette vores ekspedition bedes du vedlægge en note med ordrenummeret.

 

Reklamation

Vi kontrollerer naturligvis alle varer inden afsendelse men skulle det ske at du opdager en fejl eller mangel på varen bedes du straks gøre os opmærksom på dette. Du har 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder at du som udgangspunkt kun kan klage over fejl og mangler der er opstået senest 24 måneder efter du har fået leveret varen. Er reklamationen berettiget vil vi igennem leverandøren forsøge at udbedre fejlen eller skaffe dig en ny vare. Er dette ikke muligt kan du få pengene tilbage eller få et afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.  At en reklamation er berettiget betyder at fejlen ikke er opstået ved fejlagtig brug af varen eller anden skadevolden adfærd.

Aftaler og ansvar

Når du handler hos BookOs gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbruger køb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. BookOs kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette website eller informationer, indhold, materiale eller produkter indeholdt på dette website. Du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette website er på egen risiko. BookOs kan på ingen måde gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website, inklusiv, men ikke begrænset, til direkte, indirekte, tilfældige og afledte skader.

Ophavsret

Alle informationer på www.bookos.dk er frit tilgængelige og kan læses af enhver. Enhver form for gengivelse af produktinformationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form og med direkte reference til www.bookos.dk og kun efter forudgående aftale. Det er ikke tilladt at bruge informationer fra www.bookos.dk i kommercielt øjemed.

Personlige oplysninger

Vi skal bruge dit navn, leveringsadresse, e-mail og mobil nr. for at kunne ekspedere din ordre. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ordre og bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.  Oplysningerne er kun tilgængelige for medarbejderne hos BookOs.